+31 (0)6 181 903 91

About me

JAF-profiel-foto-1024

Na geboren en getogen te zijn in het geweldige Brabantse land bracht een universitaire studie Medische Wetenschappen mij naar Leiden. Na mijn studie besloot ik een maandje rond te gaan reizen door Canada/VS. Daar kwam ik bij toeval in aanraking met Set Photographer Jan Thijs. Hem aan het werk zien gaf mijn passie voor fotografie een flinke boost. Terug in Leiden promoveerde ik tot Doctor in de Geneeskunde .

Als autodidact ontwikkelde ik me snel in de fotografie waardoor het mijn ware passie werd. Om het fotograferen als “vak” te doorgronden werd een studie tot Vakfotograaf in Rotterdam afgerond. Na vele jaren ervaring in de fotografie, heb ik uiteindelijk mijn passie met veel tevredenheid vertaald naar mijn beroep.

De emoties, druk en hectiek van een bruiloft, de precisie en perfectie van een studiosessie, de vrijheid tijdens een event, bijdragen aan “het gezicht” van een bedrijf en bovenal de waardering en complimenten: dé facetten binnen mijn werkzaamheden als professioneel fotograaf waardoor ik met een gerust hart kan zeggen dat fotograferen het mooiste beroep is.

Met vriendelijke groet,
Joris Aben

Tel: 06 181 90 391 | info@jorisaben.nl  |  KvK: 27326201 | BTW: NL001784743B04 | Algemene voorwaarden