+31 (0)6 181 903 91

Testimonials

 • JAF Eline & Daniel
  Het is echt een soort verhaal van de dag.
  Wij hebben zitten genieten (al meerdere malen)! Ze zijn echt heel mooi geworden. Het is echt een soort verhaal van de dag. Geweldig om alles op deze manier nog een keer te beleven! (over en over en over...)
 • JAF Beatrijs & Jeroen
  Zo spontaan mogelijk en weinig geposeerde foto’s.
  Wij hebben Joris gevraagd om onze huwelijksdag te fotografen en vonden dit een groot succes. Ongeveer 3 maanden voor ons huwelijk hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad bij ons thuis. Joris vertelde ons vol enthousiasme over zijn passie voor fotografie en nam uitgebreid de tijd om onze wensen te inventariseren. We zaten hierbij al snel op één lijn. Wij hadden de wens om de dag zo spontaan mogelijk vast te laten leggen en weinig geposeerde foto’s te hebben. Wij vinden dat dit goed gelukt is. Hij wist de juiste momenten goed op de foto te krijgen. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat.
 • JAF Eline & Marnix
  Ook bij het gooien van het boeket leek het of hij op drie plaatsen tegelijk was!
  Joris heeft onze trouwdag geweldig mooi vastgelegd! We zochten een fotograaf die niet alleen recht deed aan ons en de aanwezigen, maar ook aan de locatie. De sfeer van de stad (R'dam) en Hotel New York zijn bijzonder mooi door hem in beeld gebracht. Achteraf realiseerden wij ons dat we Joris helemaal niet bewust gezien hebben tijdens de ceremonie. Op een onopvallende manier heeft hij alles vastgelegd. Ook bij het gooien van het boeket leek het of hij op drie plaatsen tegelijk was! We kijken met veel plezier terug in ons mooie (wit leer met plexiglas kaft) album. Dat vonden we wel aan de prijs, maar achteraf was dat elke cent waard! Kortom een persoonlijke en deskundige fotograaf die oog heeft voor details. Aanrader!
 • JAF Madelein & Geert
  Naast de grote momenten heeft Joris ook oog voor onverwacht mooie blikken tussen de gasten, en kleine details tijdens de dag.
  Op 2 mei 2014 heeft Joris onze trouwdag vastgelegd. Een fantastische dag met ontelbaar mooie momenten, die Joris stuk voor stuk heeft weten te vangen! Joris' stijl is ontspannen (het 'poseren' tijdens de shoot was relaxed en vrolijk), subtiel (vaak hadden wij niet eens in de gaten dat er een foto werd gemaakt) en spontaan (naast de grote momenten heeft Joris ook oog voor onverwacht mooie blikken tussen de gasten, en kleine details tijdens de dag). De foto's die bij thuiskomst na onze huwelijksreis meteen op de deurmat lagen, zijn professioneel én persoonlijk en zijn een prachtig aandenken aan onze trouwdag!
 • Goede communicatie en hij is zeer meedenkend en betrouwbaar.
  Wát zijn wij blij met de foto's die Joris van onze bruiloft heeft gemaakt! Ze zijn echt prachtig. En dat niet alleen, ook de samenwerking met hem was heel prettig. Goede communicatie en hij is zeer meedenkend en betrouwbaar. Ook heeft hij echt alle belangrijke momenten vastgelegd, tot in de details. Super fijne fotograaf die Sven en ik erg aanraden.
 • Wij zijn enorm blij dat we met Joris in aanraking zijn gekomen en genieten nog iedere dag van de mooie herinneringen!
  02-06 2017 de dag dat Joris onze bruiloft fotografeerde! Eind 2016 heeft Joris de bruiloft van vrienden gefotografeerd en zij waren zeer enthousiast over hem en het resultaat. Toen wij onze bruiloft gingen plannen en een fotograaf zochten wisten we dan ook direct dat Joris de fotograaf is die foto's maakt zoals wij ze graag zien. De foto's laten je de dag weer helemaal opnieuw beleven en bij iedere foto krijgen we weer het gevoel en de emotie terug zoals die op dat moment was. Van alle momenten zijn prachtige foto's en verbazen we ons iedere keer weer dat Joris er ieder moment was maar we hem eigenlijk nauwelijks gezien hebben! Dit maakt de foto's des te echter! Daarnaast hebben we enorm gelachen en plezier gehad op het strand met de American Football mannen, we hebben gerend en gegild en niks was Joris te gek. Hij had direct creatieve ideeën wat voor geweldige foto's als resultaat heeft gezorgd. Tijdens onze honeymoon ontvingen we 10 foto's & een maand na ons huwelijk stond Joris al met het boek op de stoep! Die hadden we nog niet verwacht, dus dat was een enorme verassing zeker omdat het boek ontzettend mooi is geworden. Naast op de trouwdag zelf was de communicatie ernaar toe en na afloop super, Joris reageert snel en vanaf het eerste moment voelde het goed en vertrouwd. Ook heeft Joris de trouwlocatie van te voren bezocht om al ideeën op te doen en bij ons thuis goed de kamers bekeken en de mooie fotoplekken ontdekt. Beter voorbereid kan je toch niet?! Wij zijn enorm blij dat we met Joris in aanraking zijn gekomen en genieten nog iedere dag van de mooie herinneringen!
 • JAF Quinta Prive
  Fotograferen is een passie en dat is wat je ziet en voelt aan de vastgelegde momenten door Joris.
  Ik ken Joris al een jaar of 15. Hij was een vriend van een vriend en zo ook een vriend van mij geworden. Joris was toen ik hem leerde kennen aan het fotograferen als hobby naast zijn werk als Medisch wetenschapper. Je merkte dat het veel met hem deed, hij sleepte zijn camera overal mee naar toe. Hij sprak vol passie over zijn geschoten foto's en pakte iedere leuke gebeurtenis aan om te fotograferen. Dan opeens, 7 jaar geleden, wordt mijn partner Patrick ongeneeslijk ziek. Voor Joris betekend dit dat hij ons helpt waar hij kan omdat hij veel kennis bezit als Medisch wetenschapper. Hij voerde gesprekken met de artsen en legde het ons in Hollandse taal uit. Voor iedereen breekt er een bizarre tijd aan. Een hele slechte film met geen goed einde. Patrick en ik halen alles uit het leven nu het nog kan. We besluiten te trouwen en deze leuke gebeurtenis pakt Joris aan om foto's te maken. Die zijn werkelijk zo goed geworden. De juiste momenten van verdriet en geluk zijn zo mooi vastgelegd dat ik er nog graag naar kijk. Joris laat in gesprekken weten dat dit veel met hem doet. Sommige gebeurtenissen doen veel met een mens en zo besluit hij na een jarenlange studie zijn droom te volgen en fotograaf te worden. Zo vieren wij ons 1 jarig huwelijk en Joris legt dit weer prachtig vast. Anderhalf jaar na de prognose overlijdt Patrick. Compleet geen leuke gebeurtenis om op foto vast te leggen maar Joris kon dit. Die foto's zijn onbeschrijfelijk belangrijk geworden. Je ziet en voelt de pijn van verdriet aan iedereen. Dit zijn foto's die een moment van het leven hebben vastgelegd die ik niet mag vergeten omdat het bewijst dat het leven raar kan lopen en je iedere dag moet genieten. Het leven heeft Joris zo mooi vastgelegd maar ook de dood. Ik ben trots op Joris omdat hij zijn droom volgt. Fotograferen is een passie en dat is wat je ziet en voelt aan de vastgelegde momenten door Joris.
 • JAF Nienke & Harm Jan
  Hij luistert goed naar je wensen en denkt actief met je mee, hij heeft duidelijk veel ervaring
  Joris is een erg prettige fotograaf, hij loopt overal tussendoor zonder zich op te dringen (je vergeet bijna dat hij er is) en weet zo echt alles vast te leggen. Hij luistert goed naar je wensen en denkt actief met je mee, hij heeft duidelijk veel ervaring. Het resultaat is er dan ook naar, wij kijken met veel plezier terug op twee fantastische dagen die mooi zijn vastgelegd op de gevoelige plaat. Dankjewel Joris!
 • Alles gaat zo soepel en natuurlijk.
  Het fijne aan Joris is, is dat ie aanwezig is maar totaal niet opvalt. Hij oprecht geniet van de dag en ondertussen alle mooie momenten met zijn camera weet te pakken. Alles gaat zo soepel en natuurlijk. Om over het prachtige eindresultaat nog maar te zwijgen. Joris, nogmaals bedankt voor alles! Als we het over tien jaar overdoen, hebben we je er graag weer bij!
 • JAF Carine & Klaas
  Er waren foto's bij van momenten die wij als bruidspaar helemaal niet mee hebben gekregen. Verrassing dus, erg leuk!
  Op de bruiloft van vrienden zagen we Joris voor het eerst aan het werk. De foto's waren stoer en onze vrienden waren enthousiast over de samenwerking. Bij de keuze van onze fotograaf voor onze bruiloft was de prijs belangrijk en we wilden graag alle foto's digitaal in hoge kwaliteit hebben zodat we zelf het album konden maken. Ook wilden we niet te standaard foto's. Dat vonden we bij Joris, zijn stijl sprak ons aan. Joris nodigde ons uit voor een kennismakingsgesprek, erg belangrijk want het moet wel klikken. Je bent namelijk de hele dag met elkaar op pad en je moet goed naar hem luisteren. Als hobby fotograaf ben ik kritisch en heb ik zo mijn eigen ideeën maar Joris gaf me het vertrouwen om het los te laten. Na een aantal grappige oefeningen bij Joris thuis om te zien hoe goedlachs we zijn, hebben we Joris in de arm genomen. Voor de bruiloft zijn we op locatie gaan kijken om leuke ideeën op te doen en goede plekjes te spotten, goed weer en slecht weer plekjes... Het kwam met bakken uit de hemel op onze trouwdag, maar dat mocht de pret niet drukken en dat zie je op de foto's! We hebben veel lol gehad. Ook al is Joris meer dan 1.90 meter lang (zo leek het althans), merk je bijna niet hij rond loopt. Dat was ook de feedback van onze dag-gasten. En uiteindelijk de foto's, prachtig! We kregen na een paar dagen op onze honeymoon al 10 bewerkte foto's toegestuurd als preview en toen we terug kwamen van onze reis lag de dvd al in de bus. Er waren foto's bij van momenten die wij als bruidspaar helemaal niet mee hebben gekregen. Verrassing dus, erg leuk! Een aantal van onze foto's staan op de Facebook pagina van Joris Aben fotografie, te herkennen aan oranje paraplu en witte sneakers
 • Testimonial Daphne & Timme
  Als mijn man en ik het album bekijken dan zien en voelen we de emoties van die dag wederom. Een mooiere herinnering bestaat er niet!
  Ruim 2 jaar geleden kwamen wij via mijn oude buurjongen in contact met Joris. Wij waren namelijk op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft. Zo bleek maar weer dat mond tot mond reclame altijd goed werkt. Na een eerste kennismaking voelden wij ons direct op ons gemak en zaten we op een lijn van wat wij wilden. Joris is erg creatief, kan out of the box denken en dat geeft een alles behalve standaard resultaat. Precies waar wij naar op zoek waren! Onze dag was een compleet sprookje, Joris was vanaf het begin tot het einde van de dag aanwezig en heeft het verhaal prachtig vastgelegd. Als mijn man en ik het album bekijken dan zien en voelen we de emoties van die dag wederom. Een mooiere herinnering bestaat er niet!
 • JAF Suzanne & Robin
  Het door Joris Aben gemaakte trouwalbum is voor de mooiste herinnering.
  Joris heeft 5 jaar geleden onze bruiloft gefotografeerd en zijn erg te spreken over zijn foto's. De kwaliteit is goed, samenwerking prettig en communicatie is helder. Wat ik nog het belangrijkste vind is dat ik Joris eigenlijk de hele dag niet heb opgemerkt, terwijl hij overal met z'n camera bovenop zat kijkend naar het resultaat. Het door Joris Aben gemaakte trouwalbum is voor de mooiste herinnering.